STOP COVID-19!

divat- és ruhaipari szakemberek kérésének eleget téve a SteamOne egy olyan független francia laboratóriumban végeztetett vizsgálatokat, amely a 3. szintű biológiai biztonságra (Biosafetylabel3) szakosodott, hogy megbizonyosodjanak a SteamOne gőzáram COVID-19-re gyakorolt hatásáról.

Az eredmények egyértelműek:

A SteamOne erőteljes gőzárama elpusztítja a COVID-19 99% -át a ruhaipar leggyakrabban használt textíliáin.*

* A teszteket egy független francia, 3.biztonsági szintű virológiai laboratórium végezte, 2020. júliusában SteamOne gőzölővel, farmer, pamut, poliészter, selyem, gyapjú, vászon, kasmír, viszkóz szöveteken 1 másodpercig gőzöléssel illetve 1 másodpercig gőz nélkül. A COVID-19 vírus 99% -a elpusztult az összes tesztelt textílián.

SteamOne gőzölő

Egy maszk minden stílushoz!

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) ajánlása szerint a maszk viselése továbbra is a szükséges 2020 végéig. A tökéletes stílus és a teljes biztonság érdekében válasszon a mindennapi öltözékhez illő mosható maszkot. A gőzölő forró gőze nem csak a ruháit varázsolja simává és egyben fertőtleníti, de kiválóan használható a mosható textilmaszkok fertőtlenítésére is. Használja bármilyen szöveten – akár naponta többször – legyen az pamut, selyem, gyapjú, lenvászon, viszkóz és szabaduljon meg a szagoktól valamint a baktériumok és a Covid-19 vírus 99% -ától!*

A +: A gőz természetes valamint az egészségre és a környezetre sem ártalmas. Nincs szükség vegyszerekre!

A +: SteamOne gőze egyetlen lépésben elpusztítja a Covid-19 vírus 99% -át a mosható maszkokból. *

Társ a stílusban és biztonság a mindennapokban

Nem minden ruhát moshatunk 60 fokos gépi mosással. A SteamOne gőze minden szövet típusból egyetlen lépésben távolítja el a baktériumokat* és a vírusokat*.

A svájci Scitec laboratórium által végzett tanulmány szerint  a SteamOne gőze elpuszítja a csírák és baktériumok 99,99% -át *.

A ruhaneműk és háztartási textíliák napi ápolásakor a SteamOne speciális kazánja által 98 °C -ra felmelegített gőz hatására a kórokozók és baktériumok 99,99% -a elpusztul már 3 másodperc alatt.

tipp1

A függönyök gőzölése

Használja a SteamOne gőzölőt függönyein, így  kisimíthatja, és egyben fertőtlenítheti is azokat a gőz hatásának köszönhetően!

1: Szerezzen be egy SteamOne kézi vagy álló gőzölőt

2: Enyhén feszítse ki az anyagot – Húzza végig a gőzölőfejet a szöveten – egy lépésben kisimítja és eltávolítja a csírák, baktériumok és vírusok 99% -át**.

Hát nem egyszerű?

tipp2

A SteamOne elkötelezett támogatója a “slow fashion” mozgalomnak, mellyel a megfontolt ruhavásárlásra buzdít a környezetvédelem jegyében.

A divat forradalma: a “slow fashion” és az öko-tudatos vásárlási szokások ösztönzése önmagunk és a bolygónk védelme érdekében.
A megfontolt ruhavásárlás melletti érvek:

1: Érdemes áldozni a ruhatárunk tudatos megújítására

Hogy elkerüljük kedvenc ruhadarabjaink károsodását, mossunk kevesebbet, ezáltal csökkenthetjük az áram-, víz- és mosodai számláinkat is…

 2: Okos vásárlóknak!

Élvezze kedvenc ruháit hosszú időn át. Manapság könnyű gondosan kezelni a féltett ruhadarabokat: egy kíméletes mosás és egy fimom átgőzölés hosszabb ideig megőrzi ruhái épségét!

SteamOne tippek #:
A gőzölésel elkerülheti a szövetszálak töredezését, minden textilhez gyengéd, hogy Ön hosszabb ideig élvezhesse őket!

A SteamOne ruhagőzölő technológiája sokkal gyengédebb a ruháihoz, mint a hagyományos vasaló. Rövid idő alatt tökéletes simaságot kölcsönöz a szöveteknek és helytakarékos, hiszen vasalódeszkára sincs szükség.

Ráadásul bizonyítottan antibakteriális hatású, így hatékonyan fertőtlenít.

 

 

Értékesítő partnereink

A termékek megvásárolhatók az értékesítő partnereinknél

Kapcsolat

Email: info@steam-one.hu
Telefon:  +36 70 789 0660